Spring til indhold
Luk

Hvad kan jeg høre om Her kan du læse mere om nogle af udstillerne og hvad de vil præsentere på jobmessen.

Svendborg Søfartsskole

Trækker havet i dig? Vil du gerne have en uddannelse til søs? Vil du være den, der bestemmer? Så skal du starte på en spændende maritim uddannelse på Svendborg Søfartsskole. Der er mange veje/muligheder for at nå målet. Skibsassistentuddannelsen giver dig mulighed for at læse videre til kyst-/ sætteskipper eller skibsførereksamen. Vælger du at starte på HF-søfartsuddannelsen, kan du blive maskinchef eller skibsfører, som kan give dig en spændende karriere på de største container- og tankskibe i verden. Alle de maritime uddannelser kan kombineres, så du selv bestemmer, hvilket uddannelsesniveau, du ønsker at opnå. 
De maritime officersuddannelser er generelt kendetegnet ved lav ledighed og meget attraktive løn- og arbejdsforhold.

-----------------------------------------------------------------------------------


Dalum Landbrugsskole

På Dalum Landbrugsskole's stand kan du høre om landbrugsuddannelsen. Hvis du f.eks. kan lide at arbejde med maskiner, køre traktor, passe dyr (køer, får, lam, høns), ride på hest og dyrke dine egne grøntsager - så skulle du tage at starte på uddannelsen som landmand. På Dalum Landbrugsskole får du undervisning i klassen, kommer ud at arbejde i marken, i værkstedet, lærer maskinerne at kende og lærer at passe dyrene. Hos os lærer du at bruge både hænder og hoved. Kom og hør mere på vores stand på Jobmesse 2017, den 14. september.-----------------------------------------------------------------------------------

Origin

 

Origin rekruterer handicaphjælpere til vores klienter i England. Alle vores klienter er rygmarvsskadede og har brug for hjælp i hverdagen. Du bor hos klienten når du arbejder. Du skal være mellem 21 – 45 år, ha’  kørekort og kunne binde dig for mindst 4 måneder.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Summerbird

Til vores produktionslinjer som fremstiller økologiske chokolader, søger vi engagerede og kvalitetsbevist medarbejder, som kan håndtere fremstillingsprocesser hvor kontrol, nøjagtighed, driftssikkerhed og opfølgning er nøgleord for succes. 
Fødevarebranchekendskab vil absolut være en fordel mht. håndtering af fødevarer, samt teknisk flair for procesudstyr. Evt. erfaring/uddannelse som procesteknolog, procesoperatør, mejeritekniker, bager, konditor eller i brancher som bryggeri o.l.
Summerbird er på kort tid blevet anerkendt som noget af den bedste økologiske chokolade i verden. Vores kunder forventer verdensklasseprodukter. Medarbejderens rolle er i denne forbindelse en nøglefunktion.

-----------------------------------------------------------------------------------

Runway BPO


Runway BPO er en multinational outsourcingvirksomhed med 10 kontorer og knapt 1.000 medarbejdere spredt ud over 6 europæiske lande. Vi leverer en bred vifte af serviceydelser til vores internationale kunder, spændende fra bogføring over teknisk support til
kundeservice, telesalg og andre, mere specialiserede kontorfunktioner såsom ressourceplanlægning. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at forenkle forretningen og yde smidig service af høj kvalitet med medarbejdere, som har samme modersmål som vores
kunder. Vores ledelsesstil og virksomhedskultur er skandinavisk med fokus på en flad organisation, transparens og god kommunikation. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder!

 
Find ledige stillinger hos os på hjemmesiden: http://www.runwaybpo.com/vacancies

Facebook: www.facebook.com/runwaybpo/-----------------------------------------------------------------------------------

STOK Emballage

STOK Emballage er en international koncern med hovedkontor og lager i Langeskov på Fyn. Foruden moderselskabet tæller koncernen også Jessen Emballage i Middelfart, Olitec Packaging i Odense, STOK Poortuut i Nuuk på Grønland og STOK Opakowania i Polen. STOK Emballage er en handelsvirksomhed, der servicerer hele Danmark med emballageprodukter til både logistik- og produktionsvirksomheder. Vi sælger alt inden for emballage – blandt andet pap, strækfilm, plastprodukter, tape, poser osv.
I en koncern som vores er der behov for forskellige jobfunktioner i mange afdelinger. For eksempel kan du varetage et job inden for kundeservice, salg, indkøb, økonomi samt lager- og logistik. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at fortælle dig meget mere om vores spændende virksomhed på Jobmesse Fyn 2017.
-----------------------------------------------------------------------------------

Odense Kommune
 
På Odense Kommunes stand kan du høre om, hvilke jobs der er i kommunens fem forvaltninger. Vi er Fyns største arbejdsplads med næsten 14.000 ansatte, så der er mange forskellige jobtyper og fagligheder. 
Vi fortæller også om mulighederne for elevplads i kommunen – vi har bl.a. elever inden for fagene kontor, SOSU, IT-supporter, tandklinikassistent, ernæringsassistent og ejendomsservicetekniker. 
Du kan finde vores ledige stillinger og læse mere om Odense Kommune som arbejdsplads på odense.dk/job og følge os på Facebook under ”Job i Odense Kommune” og ”Bliv elev i Odense Kommune”.-----------------------------------------------------------------------------------

1:30 Kommunikation

1:30 Kommunikation er et mediebureau med særlige kompetencer inden for videoproduktion. Vi har base i det kreative miljø omkring iværksætterhuset Fremtidsfabrikken i Svendborg. 
Vi hjælper virksomheder og organisationer med at lægge strategien bag deres videomarkedsføring, og vi hjælper med intern og ekstern kommunikation i en bred forstand. 
Vi er altid på udkig efter nye talenter og samarbejder til gavn for vores kunder. Vi vil især gerne i kontakt med tv-fotografer og personer, der arbejder med digital strategi. 


-----------------------------------------------------------------------------------

Medarbejderne ApS

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar-og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er en stærk aktør på det danske marked. 
Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. 
Det kan være alt fra korte vikariater til stillinger for resten af livet og inden for alle segmenter: Industri, lager, kontor, administration, indkøb og salg.
Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Middelfart, Odense, Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hjørring, Hobro, Esbjerg, Aabenraa, Ringsted og Høje Taastrup.

Medarbejderne ApS
-----------------------------------------------------------------------------------

Mink Bürsten Scandinavia ApS

Mink Bürsten søger profiler til disse to stillinger:

Teknisk intern salgsassistent

www.jobindex.dk//Mink Bürsten Teknisk intern salgsassistent

 

Intern salgsassistent

www.jobindex.dk/Mink Bürsten Intern salgsassistent

Besøg dem på stand 3834
-------------------------------------------------------------------------------------