Hvad kan du høre om

Her kan du læse om nogle af de udstillere, der er på messen og hvad de vil præsentere.

Skive College

Skive College deltager og præsenterer Værktøjsuddannelsen består af 2 trin værktøjsmager- og værktøjsteknikeruddannelsen. Det er en højteknologisk
uddannelse, som handler om at lære opbygning af masseproduktionsværktøjer, både konstruktion og håndværk.

- Støbning i plast og metaller 
- Bukning, snit og stans af metalkomponenter
- andre teknologier til massefremstilling

Målgruppen (profilen) er unge og voksne med flair for teknik, programmering, akkuratesse og kreativitet.

 

Frivilligcenter Odense

Frivilligcenter Odense repræsenterer Odenses mere end 120 frivillige sociale foreninger på Jobmessen. Kig forbi vores stand og hør om hvordan du som frivillig har du mulighed for at styrke dine faglige og sociale kompetencer, indgå i nye meningsfulde fællesskaber og samtidig have mulighed for at styrke dine job- og karrieremuligheder. Kom og få en snak med os om dine muligheder, vi glæder os til at snakke med dig. Læs mere på: www.frivilligcenter-odense.dk eller find "Frivilligcenter Odense" på Facebook.

 

 

MindRocket

MindRocket, i samarbejde med vores underviser i LinkedIn, Dorte Møller Madsen (Stormvind) – giver små oplæg i løbet af dagen om de bedste og værste måder, at være tilstede på LinkedIn. Du får brugbare tips og tricks med i hånden og mellem oplæggene er der mulighed for at skrive sig på en liste til en lille ”one on one” session med Dorte, hvis du har et konkret spørgsmål til LinkedIn. 
Der er begrænsede pladser til ”One on one” sessions, så kom i god tid. Men uanset om du når med på listen eller ej, så får du super skarpe ideer og tips, hvis du kommer og hører et af Dortes oplæg.

 

    

 

WorkLiveStay

Find din karriere i Syddanmark
I Syddanmark findes nogle af de førende, mest spændende og ambitiøse virksomheder i Danmark. Virksomheder, som er i vækst og derfor på udkig efter nye talenter.
Dygtige medarbejdere er en forudsætning for succes og vækst i dem alle, og i foreningen work-live-stay arbejder vi for at bygge bro mellem syddanske vækstvirksomheder og de bedste talenter.
Vi har derfor lanceret Den Syddanske Karriereportal, hvor du blandt flere end 230 virksomheder kan søge efter de virksomheder, som efterspørger dine specifikke kompetencer. Du kan herefter gå på udkig efter ledige stillinger i virksomhederne, søge uopfordret eller begynde at følge og bygge netværk med virksomhederne.
Find portalen på worklivestay.dk eller kom forbi vores stand 4242 og hør mere!

 

 

Svendborg Seniorerhverv

Hvem er Svendborg Senior Erhverv? Vi er et landsdækkende netværk under Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering - som har til formål at formidle jobs til aktive jobsøgende over 50 år - uden omkostninger for arbejdsgivere. Netværket består af 22 selvstændige netværk med ca. 2000 aktive medlemmer.
Netværkene samarbejder både regionalt og landsdækkende.

Læs mere på www.sesv.dk

 

 

Dalum Landbrugsskole

Vidste du, at man kan tage en landbrugsuddannelse og en gymnasial eksamen på samme tid?
- Det kan du på Dalum Landbrugsskole som EUX Landmand.

Tænker du på at starte på landmandsuddannelsen - og at høre om indhold i skoleforløbet, uddannelsesaftaler og praktikpladser.
- Så kig ind på vores stand - og se også mere på www.dalumlandbrugsskole.dk

Dalum Landbrugsskole er en kostskole, hvilket vil sige, at du kan bo på skolen, mens du tager din uddannelse. For mange er tiden på landbrugsskolen noget helt særligt, som man husker tilbage på resten af livet. Vi har ca. 250 elever om året, et dejligt studiemiljø og masser af sociale arrangementer